Телеграм канал як джерело доходу

Розкрутка нового каналу Telegram

Розкручений Телеграм канал – надійне джерело доходу та гарант презентабельності Бренда.

Ви здивуєтеся наскільки великі тут крутяться гроші, які відбуваються угоди і наскільки велика маса платоспроможних клієнтів, які просто не присутні в Соціальних Мережах.

Вартість каналів у СНД сегменті може становити кількасот тисяч гривень. Рекламна посада на хорошому каналі коштує від 3000 грн.

Хто, як і навіщо накручує передплатників у Телеграм

Великі бренди та агенти впливу накручують телеграми для підвищення лояльності від читачів та клієнтів. Розкручений Канал викликає довіру завдяки простому стадному інстинкту. Якщо багато передплатників – значить і я приєднаюся.


Як долучитися до елітного клубу Бізнесу у Телеграм

Існують різні методи просування в телеграмі. І один з основних - це Накрутка Телеграм Каналів. Якісна Накрутка Telegram - складний і трудомісткий процес. Якщо ви не розумієтеся на тонкощах накрутки, то краще звернутися до Фахівця.

В арсеналі грамотного Фахівця є різні інструменти накрутки. У тому числі і Бот для Накрутки Телеграм. З його допомогою можна накрутити учасників до Групи в Телеграм (Чат) або розкрутити Телеграм Канали.


Як працює Накрутка Телеграм

Замовити передплатників для телеграм каналу можна з різних країн. Найбільш популярні країни Україна, Росія, Білорусь (СНД), Індія, ОАЕ. Передплатників для телеграм можна і міксувати. Наприклад, замовити накрутку передплатників із різних країн та додати до них із України чи інших країн.

Швидкість накрутки Телеграм може досягати десятків і сотень тисяч передплатників кожного каналу на добу. Це дозволяє у найкоротші терміни створити респектабельний майданчик для вашого Бізнесу у Телеграм. Чим більша база передплатників, тим швидше накрутка та якісніша аудиторія каналу. Популярні бази становлять від 30k до 100k передплатників.

Які гарантії на відписки


Можливо буде несподіванкою, але передплатники Телеграма не відписуються. Іноді деяких із них банить сам Telegram і відбувається відписка від усіх каналів. Незначні списання накручених передплатників можуть бути в перші дні після старту Накрутки Телеграм.

Фахівець завжди знає статистику Бази Передплатників Телеграм, з якою працює. Тому зможе просвітити по нюансах накрутки Telegram, яку робить у кожному конкретному випадку. Крім того, при замовленні надається гарантія на накрутку в Телеграм і робиться бонусна накрутка передплатників. Це повністю перекриває всі ризики накрутки.


Накручують усі

Накрутку Телеграм замовляють усі – Блогери та Бренди, Лікарі та Адвокати, Клініки та Школи. Накрутити Канал в Телеграм раніше за конкурентів, значить зайняти перші, ТОПові місця в пошуковій видачі (адже їх всього три) прямо зараз.

Бути Першим завжди та скрізь – важливе завдання для будь-якого Бізнесу. Це не тільки позитивно позначається на продажах, а й надає серйозному бізнесу авторитету в очах потенційного клієнта. Вибирають завжди першу і викликає довіру.

Більше передплатників – більше довіри. Більше довіри більше клієнтів.

Працюємо швидко, якісно та з гарантією! Замовити накрутку прямо в розділі Накрутка Телеграм