Накрутка переглядів Ютуб для нового каналу

Як накрутити перегляди Youtube

Зараз чи не кожен другий намагається стати блогером та мати свій канал на Ютубі. Така тенденція нещодавно увійшла в наше життя і в даний час відомих блогерів мало не до зірок прирівнюють, які стали на блозі заробляти. Але одного бажання мало, потрібен контент і, звичайно ж, передплатники. Вони найголовніша ланка і без накрутки тих самих переглядів, лайків та самих передплатників ніяк не обійтися. Це роблять усі, тільки мовчать.


То як же накрутити перегляди на ютуб? Цим питанням багато хто задається. Можна, наприклад, через той же браузер оновлювати сторінку через певний період часу, приблизно секунд 5-10 і такі покази будуть зараховуватися. Звичайно важко це вручну, але можна і автоматизувати за допомогою тієї ж Opera, але можна просто купити перегляди ютуб і все. У цьому браузері можна налаштувати оновлення сторінки через певний час.


Для розумнішої накрутки, яка дозволить уникнути того ж бана, варто розглядати інші варіанти. Існують спеціальні послуги за допомогою яких є той же обмін переглядами. Наприклад, дивишся мій ролик, дивлюся я твій. Або платиш певну винагороду і хтось дивиться на твій ролик. Приблизно 100 гривень за 1000 переглядів виходить, але є й дорожче. Все залежить від майданчика, рівня.


Такі способи вважаються максимально безпечними і точно не потрапиш у бан із наступним блокуванням. У будь-яких способах накрутки потрібно бути обережним і не робити не продуманих кроків на авось.

Не завадить і просити всіх ваших знайомих, родичів, друзів подивитися ваше відео, поставити той же лайк, наприклад. Вони залюбки погоджуються, тут нічого складного немає. Плюс якщо ваше відео буде їм цікавим, то вони можуть порекомендувати глянути вже своїм друзям, наприклад, так може спрацювати ефект сарафанового радіо. Плюс можна використовувати взаємний піар з такими ж новачками, розміщуючи своє відео в тематичних спільнотах, ресурсах.


Все ж таки максимальний ефект виходить якщо знімаєш ульотне, вірусне відео. Воно може вже за добу принести тобі кілька тисяч переглядів, а то й більше. Тому акцент перш за все робити варто на якісний контент, цікавий і не нудний.

Дуже важливо використовувати правильно теги та ключові слова на каналі. Адже грамотна їхня добірка допоможе швидко просунутися в самому пошуку.

Немає єдиного універсального способу накрутки лайків, переглядів, тут потрібно використовувати комплексний підхід і тоді результат не забариться. Краще, ніж живі передплатники ютуб, немає нічого.