Як набрати 100 підписників на ютуб?

Набрати 100 підписників на ютуб

Основними порадами, щоб набрати перші сто передплатників на ютуб канал зазвичай бувають створювати відеоролики високої якості та приділяти увагу монтажу. Існує думка, що чим вища якість відео, тим простіше заволодіти увагою передплатників. Але це зовсім так. Вам не обов'язково потрібна професійна камера та суперякість відео. Можна заливати відео зроблене на коліна та набирати сотнями передплатників. Як цього досягти, розповімо у цій статті,


Вибрати правильну тему каналу.


Це найважливіший із усіх моментів. Насамперед ви повинні вибрати тематику каналу, зрозуміти, про що розповідатимете і показуватимете. Ваша ідея має запалювати не лише ваших передплатників, а й вас самого. Ви повинні в ній добре розумітися і бути фахівцем. Це допоможе вам розміщувати на своєму каналі якісний контент, який надихатиме передплатників вашого ютуб каналу.


Знімайте відео на популярні теми


Досить важливо, щоб тема, на якій ви зупинилися, знаходилася в тренді і не була нудною. Тоді набрати перших сто передплатників ютубу вам буде досить легко. Щоб не помилитися з тематикою, має сенс перед тим, як почати знімати відео, скористатися аналітичними сайтами. Наприклад, Google Trends. Вивчіть заздалегідь які теми зараз у тренді, подивіться, що цікавить людей. Зрозумійте, як ви можете поєднувати свою тематику та трендові напрямки. Так, якщо ви захоплюєтеся комп'ютерними іграми, то робіть огляди на нові ігри, що тільки що вийшли. Не варто знімати огляди на те, що вже цікаво людям або вийшло з моди. Тому, якщо ви зніматимете відео на актуальні теми канал сам по собі привертатиме увагу людей. Це підвищить ваші шанси набрати максимальну кількість переглядів. Для початку так само можна накрутити перших 100 підписників на ютуб тут


Відрізняйтесь від інших користувачів Ютуб


Варто пам'ятати, що яку б ви не обрали тему, ви не будете в ній перший і ролик у цій тематиці однозначно вже є на Ютубі. Хтось сто відсотків уже створив такий канал. Тому заздалегідь вивчіть їх і зрозумійте, чим ви можете відрізнятися. Це допоможе вам не створити черговий однаковий канал. Знайдіть те, що може якісно виділити вас серед інших. Звичайно, це дуже непросто зробити, але це допоможе вам швидше набрати передплатників ютуб.


Також варто зробити кілька важливих дій до моменту публікації.


До публікації необхідно:


Зробити якісний опис до вашого відео ролика та налаштувати навігацію. Це допоможе живим передплатникам ютуб одразу зрозуміти, про що йдеться.

Намалювати гарний значок до відео, це допоможе вам виділити свій ролик серед величезної кількості подібних.

Підібрати правильні теги частка свого виду. У цьому вам може допомогти, наприклад, Яндекс ВордСтат. Вони допоможуть правильно індексувати ваше та відео та показувати його у стрічці зацікавленим передплатникам ютуб.

Заздалегідь продумайте дату виходу нового ролика. Це дозволить вам двічі повідомити своїх передплатників про те, що ви випустили новий відеоролик. Це допоможе вам зібрати максимум переглядів на ваш ролик.

Випускайте оптимізовані відео


Коли канал починає розкручуватися, дуже важливо випускати на ньому оптимізовані відео. Це допомагає зацікавити більше користувачів ютуб.


Використовуйте плагіни


Встановіть на комп'ютер або смартфон безкоштовне розширення VidIQ для вашого браузера. З його допомогою вам буде набагато простіше оптимізувати свої відео, він допоможе вам переглянути теги інших відео, вибрати найбільш оптимальні, а також він відображає статистику: скільки нових користувачів переглянули ваш канал, скільки передплатники вашого youtube каналу це зробили, наскільки ваші відео популярні.


 


І, звичайно, найголовніше вірте в себе. Якщо у вас є мета набрати перші сто передплатників на свій канал Ютуб. найважливіше цього хотіти.


Якщо ви цього сильно хотітимете і докладатимете максимум зусиль, то успіх не змусить себе чекати.