Навіщо накрутка переглядів для відео в Youtube?

Чому потрібна накрутка переглядів у YouTube корисна?

1) Замовити накрутку ютуб зазвичай не становить особливих труднощів, зате користі дуже багато. Багато переглядів зацікавлять інших користувачів звернути увагу на ваш канал/ переглянути ваше відео/ довіряти і прислухатися до вас. Адже всі ми з вами знаємо, що довіра в наш час дуже цінується. І саме воно зараз найважливіше у нашому житті, адже життя будується на довірі. І плюс, накрутка ютуб – легальний метод.

2) Перегляди на вашому каналі залучать капітали на ваш рахунок. Наприклад, потенційні спонсори, глянувши на ваш канал і побачивши, які високі на вашому обліковому записі захочуть з вами співпрацювати. А це, у свою чергу, приплив капіталу. Він може бути великим і маленьким, все залежить від того, скільки буде переглядів на вашому каналі.

3) Якщо ви пам'ятаєте, знаходячи поради у ютубі, ви найчастіше спочатку обирали ті відеоролики, які переглядали велику кількість людей. І, відповідно, ви цьому ролику більше довіряли. Так чому б не замовити перегляди ютуб, щоб люди, які натрапили на ваш ролик, віддавали йому перевагу, ніж іншим, а це, у свою чергу, принесе вам ще велику кількість капіталу.

4) Четвертий пункт я назвав би підпунктом третього пункту. Так ось, ви накручуєте собі перегляди, ваші відеоролики набирають все більше популярності, потрапляють у всілякі топи/тренди тощо. Здавалося б, адже я вже пояснив у чому тут користь, але ні. Користувачі, бачачи, що ваше відео потрапило в тренди, будуть його дивитися та поповнювати список справжніх людей, тих, хто насправді переглядає ваше відео, стежитиме за життям вашого каналу. Тобто, ваш канал вже не потребуватиме накрутки (якщо у вас багатотисячні перегляди).

5) Як би на те не було, але накрутка переглядів – це показник того, що ви готові витрачати гроші на розкрутку свого каналу, ви готові чимось пожертвувати, щоб канал розвивався. Це цей показник вашої цілеспрямованості!

6) Якщо ваше відео або ваш канал просувають відеоролики, що стоять, тобто ті, які завжди будуть користуватися попитом, то накрутка переглядів - це дія, за допомогою якої, що стоїть відео швидше потрапляє на топи ютуба. Можна навіть сказати, що таким чином ви приносите користь іншим людям!

7) Накрутка допомагає швидше новачкам пробиратися вгору, на п'єдестал пошани ютуба. Навіщо дуже довго мучитися, якщо можна просто купити накрутку переглядів ютуб і спробувати себе як блогер. Ви створюєте якісні ролики, які стоять себе і завдяки накрутці, люди швидше знаходять стоячий контент. Замовити накрутку ви можете у нас Ось і все! У цій статті ми обговорили, в чому користь накрутки переглядів і чому вона важлива у наш час. Спасибі за увагу.