Накрутка підписників у «Ютубі»: тонкощі та секрети

Як просунуты канал на Youtube

Для того, щоб надати вашому каналу на «Ютуб» велику значущість, а значить, і популярність, можна скористатися сервісами накрутки переглядів. Такий спосіб забезпечить початковий рівень довіри людей, а згодом, можливо, дозволить досягти топу запитів.


Так як купити і запустити накрутку на «Ютуб» переглядів дуже легко, це не вимагатиме особливих витрат часу, але принесе хороший результат.


Як накручувати перегляди на youtube

 


Значна кількість переглядів ролика нерідко призводить до інтересу з боку користувачів, тому накрутка переглядів є вигідним варіантом для початківців.


В основному всі програми для накручування переглядів працюють однаково, треба лише додати посилання на ролик, вибрати ціну та кількість бажаних переглядів. У деяких сервісах можна додатково вибрати тариф та ціну одного виконання.


Купити перегляди на Ютуб варто для підвищення цінності вашого каналу, але не варто забувати і про реальні, не накручені перегляди.


Корисні поради для тих, хто планує просування

Для того, щоб накручені перегляди на Ютуб не потрапили в поле зору системи і не привели до бана, варто скористатися кількома рекомендаціями:


Дотримуватись лімітів. На нещодавно створеному каналі краще накручувати перегляди невеликими партіями не більше двох разів на добу. Занадто часті перегляди можуть привернути небажану увагу системи.

Чергувати дії. Крім переглядів, користувачі роблять і інші дії, наприклад: лайкають, коментують або підписуються на ваш канал, так що комплексний вплив буде результативнішим. Якщо переглядів відео буде значна кількість, а реакцій практично ніяких, то цінність такого ролика буде вкрай мала для користувача.

Органічно запускати проекти. Перед запуском накручених переглядів перші 100 наберіть самостійно, щоб штучні виглядали органічніше. Тут також можна застосовувати принцип чергування і іноді використовувати накрутку збільшення активності користувачів.

Ставити правильні геодані. Їх встановлення допоможе не потрапити в ситуацію, коли в країнах СНД перегляди накручуються з, наприклад, Японії. Така активність виглядатиме підозріло для системи і вас можуть забанити.

Використовувати утримання. Купивши перегляди «Ютуб» з утриманням, ви також підвищите якість накрутки, проте варто враховувати тривалість відео. Якщо відео триває близько 10 хвилин, а утримання буде лише 30 секунд, такий перегляд можуть не зарахувати.

Переваги накрутки переглядів

Якщо слідувати всім вищепереліченим порадам, то покупка накручених переглядів на youtube має наступні переваги:


висока швидкість обробки заявок та накрутки;


поступовість процесу;

облік накручених показників;

можливість залучення нових користувачів;

чудовий старт каналу.

Добиватися популярності каналу природнішими способами, звичайно, можна, але це займе занадто багато часу. А воно, як відомо, прирівнюється до грошей. За ті тижні та місяці, що йдуть на розвиток та залучення передплатників стандартними методами, можна запросто заробити мільйони.


Якщо ж ви будете підтримувати постійну активність свого каналу, то і реакція у відповідь передплатників, швидше за все, не змусить себе довго чекати. Тож збільшення своєї популярності серед Ютуб накрутка переглядів вважається хорошим варіантом.


Крім блогерів-початківців, накруткою переглядів можуть скористатися і більш відомі. Такий спосіб приверне увагу додаткової аудиторії та сприяє подальшому розвитку. А після того, як канал досягне наміченого вами ступеня популярності, реакцію на відео залишатимуть реальні користувачі.