Чи варто накручувати передплатників в Інстаграмі

Чи варто накручувати підписників в Instagram

Живий, розкручений аккаунт, активний читачі, показники охоплення та залучення, жива аудиторія, яка бере участь в обговоренні та лайкає ваші пости – все це показники гарного інстаграма з якісним контентом. Це набагато краще і крутіше накрученої, липової популярності. Тому, коли ви запитуєте, чи варто накрутка передплатників в інстаграм того, щоб їй займатися? Дайте відповідь собі ні. У цій статті розповімо чому варто робити наголос на накрутку передплати.


 


Популярність пошукового запиту "накрутка передплат Instagram" говорить про те, що багато власників інсти досі впевнені, що це оптимальний спосіб.


Вони продовжують думати, що розкрутити свій інстаграм можна за допомогою кількох простих кроків:


 


Створити обліковий запис в Інстаграм

Придумати ім'я, зробити шапку, опис

Перевести його до бізнес-профілю

Накрутити 2-3 тисячі передплатників

Зробити кілька постів, і потім постити фото раз на тиждень

Лайкати всіх підряд

 


На жаль, така стратегія не принесе вам успіху, а може тільки викликати неприємні наслідки. Ваш обліковий запис також може бути заблокований, якщо ви використовуєте масфоловінг, маслайкінг і багато інших нечесних схем розкрутки свого профілю. Навіщо використовувати накрутку передплатників в Інстаграмі, якщо вони просто висять мертвим вантажем, ніколи не зможуть прокоментувати ваші пости чи постав лайки на фото. До того ж, ще одним мінусом таких передплатників є те, що вони можуть відлякати нормальних користувачів. Погодьтеся, це дуже дивно, коли в обліковому записі 5000 передплатників, але при цьому не під однією фотографією немає коментаря. Це одразу викликає недовіру та закрадається думка, що це накрутки, а неактивні передплатники інстаграм.


Отже, 5 причин, чому не варто накручувати передплатників в Інстаграм


 


1.Показники передплатники в Інстаграм


Звичайно, чим більше передплатників, тим більше лайків і вища активність. Саме це головний слоган усіх сервісів накрутки в інстаграм живих передплатників. Але не варто забувати, що Цукерберг регулярно оновлює своє дітище і воно з кожним роком стає все розумнішим. Тому з кожним роком все складніше обдурити алгоритм, і накручені передплатники єдине в чому вам допоможуть, так це дуже швидко отримати заблокований назавжди обліковий запис.


Довіра живих передплатників

Коли потрапляєш на аккаунт, де накручені передплатники та лайки, але при тому є лише три пости, одразу приходить усвідомлення, що власник займається чимось не тим. Рівень довіри, який і так був невеликий, падає остаточно та природно повертатися вже ніхто не захоче.


3.Вага просування в Інстаграм


Лайки від накруток приносять мінімум користі та мають мінімальну вагу. Але якщо ви вирішили зробити накрутку, ви можете це зробити тут


І хоча лайки як фактор, що впливає на охоплення, мають найдешевшу вагу, не слід забувати, що це не просто лічильник лояльності користувачів, але ще й бізнес-інструмент. Тому неживі лайки швидше принесуть вам проблеми, а чи не користь.


Небезпека блокування облікового запису

Будь-яка накрутка - це завжди величезний шанс на те, що система заблокує ваш обліковий запис за сірі схеми. А значить ви будь-якої миті можете прокинутися з ранку і зрозуміти, що в один момент втратили все.


Брехня затягує.

Після того, як ви зробите першу накрутку, вам однозначно захочеться зробити другу, а потім п'яту і десяту. Правда в якийсь момент на вас чекатиме розчарування, кількість передплатників зростатиме, а статистика падатиме. А значить все, що все за що ви платили, було даремно і накрутка передплатників в інстаграмі не принесла жодної користі.


Краще присвятіть цей час створення якісного контенту і тоді накрутка інстаграм передплатників вам не знадобиться. вони самі будуть із задоволенням приходити у ваш аккаунт і рекомендувати його друзям і знайомим.


Ну або якщо ви хочете швидкого результату, тоді краще пошукати фірми, які пропонують накрутку в інстаграм живих передплатників. Такі облікові записи будуть проявляти активність у вашому Інстаграмі і принесуть набагато більше користі, ніж звичайні боти.