Скільки потрібно передплатників у Тік Тоці, щоб заробляти хороші гроші?

Скільки потрібно пппідписників у Тік Тоці

Більшість сервісів в інтернеті оснащені можливістю підключення монетизації. Її можна активувати, коли ви досягли певної кількості переглядів, передплатників або виконали низку інших умов. У ТікТок такого формату оплати немає, майданчик не платить своїм авторам сама. Тут рівень заробітку залежить повністю від самого блогера. Він може заробляти у різний спосіб, і його рівень заробітку залежатиме тільки від нього самого. Можна спробувати почати заробляти, коли у вас всього кілька сотень передплатників, але це навряд чи принесе хороший ефект і великі гроші. Більш-менш нормальні заробітки починаються тоді, коли кількість ваших фоловерів сягає 1000 осіб.


Тому так багатьом важливим є питання як набрати багато передплатників у тік струм. Усі блогери так чи інакше намагається збільшити кількість фоловерів. Хтось знімає велику кількість відео на різні теми, хто намагається накрутити передплатників у тік струму. Але важливо пам'ятати, що на заробіток впливає не розмір аудиторії, а її якість. Рекламодавцям потрібні живі передплатники і вони готові за них платити, які пишуть коментарі, гавкають, а надалі й роблять покупки. Тобто аудиторія у блогера має бути живою, зацікавленою та активною. Якщо ваші передплатники – це накручені боти, навряд чи це дасть вам результат.


Скільки передплатників потрібно, щоб почати заробляти реальні гроші у ТікТоці?


На перші заробітки можна розраховувати, коли у вас на обліковому записі з'являється перша тисяча передплатників. Чому ж саме ця кількість. Така кількість фоловерів дозволяє починати проводити стрими, під час яких вам ваші передплатники зможуть дарувати платні стікери. З такою кількістю фоловерів, ви стаєте цікавими для малого бізнесу. За невеликі гроші вони матимуть змогу якісно прорекламувати свій товар. А ви зможете обміняти свою працю на реальні гроші. Але якщо ви не далі розвиватимете свій канал, ви не зможете заробляти на ньому хороші гроші, швидше це буде невелика підробка.


Після того, як ви досягнете позначки в 10 тисяч людей, у вас з'являється можливість укладати солідні рекламні контракти, знімати рекламні відео. Відповідно і суми зароблених грошей стають набагато серйознішими.


На момент, коли ви досягнете 100 тисяч передплатників, ви зможете вийти на середній заробіток. За такої кількості фоловерів, середня ціна рекламного поста становить 100 доларів. При цьому блогеру не доведеться нічого впарювати своєї аудиторії та робити однотипні пости. Ви зможете вибирати, що цікаво вам та вашій аудиторії. Однак не лише від якості аудиторії залежатиме кількість рекламних контрактів. Крім цього важливі:


тема, якій присвячено відео блогера;

залученість та активність аудиторії;

територіальне розташування користувачів;

харизматичність блогера, вміння залучати клієнтів.


Важливо ставити питання ні як накрутити передплатників у тік струм, а як зробити аудиторію живою та якісною. Тому, якщо відповідати на запитання, як заробляти гроші в ТікТоці і скільки передплатників для цього потрібно. Однозначно можна сказати, що потрібно досягти хоча б 1 тисячі передплатників. Досягаючи високої та якісної аудиторії, блогер починає сам вибирати собі рекламодавців та заробляти солідні гроші.