Просування косметології Інстаграм

Просування косметології Instagram

Ви косметолог? Ведете робочий профіль в інстаграм, але аудиторія в ньому тихіше за воду, нижче трави? Із цим треба щось робити! У цій статті ми покажемо вам, що з компанією «Рекламна Фабрика» просування косметологічного кабінету через інстаграм може приносити кілька нових клієнтів на день.


Безкоштовні методи просування в Інстаграмі


На сьогоднішній день є багато способів зібрати та пожвавити аудиторію в Інстаграмі: від лайк-таймів до ігор у сторіс. Розглянемо кілька популярних та ефективних методів.


Візуал


Незважаючи на шалену популярність ріллс і сторіс, інстаграм залишається візуальним майданчиком. Тому, якщо у вас профіль, як із села, не чекайте рекордних підписок. Спочатку попрацюйте над власним візуалом. Без красивої картинки ви будете цікаві лише своїми родичами та деяким знайомим. Тим більше для косметолога, чия професія безпосередньо пов'язана з естетикою та красою.


Сторіс


Сьогодні сторіс залишаються найефективнішим безкоштовним методом просування косметології інстаграм. Аудиторія все менше дивиться стрічку, віддаючи перевагу історіям. Сторис стають одним із головних показників успішності сторінки в інстаграм. Публікуйте цікаві історії: події, відео, опитування та ігри, розповідайте в історіях про нові послуги, які ви надаєте, показуйте «до/після» своїх клієнтів. Уважно стежте за трендами і ваша аудиторія відповість вам вогником!


Також ви можете накрутити перегляди сторінок тут https://www.smm-marketing.com.ua/instagram/storis/


Рілс


Дуже схоже на сториси, тільки краще. У 2021 році ріллси стали найкращим безкоштовним і природним методом просування в Росії. Для більшості користувачів ріллси лише новий формат розваг, але для просування косметологічного кабінету через інстаграм – це бізнес, можливість легко продати свій товар. Будьте креативними і тоді у вас стабільно з'являтимуться нові передплатники та клієнти.


Хештеги та геопозиція


Так, хештеги та геопозиція не працює, як раніше, але це не означає, що вони не працюють зовсім. Підберіть хештеги для просування косметології Київ, публікуйте в геопозиції Київ та інші ближні міста та чекайте на своїх клієнтів. Вони обов'язково будуть.


Коментинг


Коментуємо та отримуємо клієнтів. Суть методу наступна: заходимо до популярного блогера суміжної спеціальності. Для просування косметології Київ це будуть, наприклад, майстер з манікюру, перукар чи стиліст із Києва. Залишаємо на їхніх сторінках цікаві коментарі та чекаємо на зацікавлених передплатників зі сторінки модного блогера. Буде зовсім ідеально, якщо перед цим ви залишите якусь цікаву пропозицію (розіграш чи знижку) для нових передплатників.


Платні методи просування


Усі перелічені способи ставилися до безкоштовних методів просування. Тепер поговоримо про платні: націлення, гіви, реклама у блогерів.


Таргетинг


Для просування косметологічного кабінету через інстаграм можна налаштувати показ таргетованої реклами на певну аудиторію, наприклад, на тих, хто живе або працює поблизу. Потрібно розуміти, що це досить витратний спосіб просування. Налаштування таргету можна зробити самостійно, заплативши за рекламу Фейсбуку – вартість одного передплатника залежить від ніші. Для косметолога – це від 80 рублів і від. Або ж найняти для допомоги з налаштуваннями націлення. Тоді треба відраховувати гроші ще й на його заробітну плату.


Реклама у блогера


Замовляючи рекламу у блогера, зверніть увагу на те, як він спілкується з аудиторією, подивіться, що цікаво його аудиторії та підготуйте цікавий креатив для реклами.


Гіви


Організуйте конкурс або розіграш з іншими бізнес-аккаунтами. Наприклад, запустіть гів «фантастичне перетворення» і розіграйте за підписку та певну кількість лайків повне косметичні перетворення одного чи кількох передплатників. Особливо актуальним є просування косметології Київ напередодні 8 березня. На досвід нашої компанії саме в цей час у косметологів по всій Україні приходить велика кількість нових передплатників.


Бажаєте підняти залучення вашої аудиторії, залучити нових активних передплатників та збільшити продажі? Наша компанія "Рекламна фабрика" допоможе вам. З нами ваше просування пройде на 70% успішніше!