Просування Інстаграм ефективні способи

Як просуваты Instagram сторінку

Інстаграм вже давно став досить популярним майданчиком для заробітку, і українські користувачі, як і інші, теж розкручують свої акаунти в цій соціальній мережі, щоб залучити більше аудиторії до своїх блогів, а відповідно і рекламодавців, які принесуть рекламу, а отже й дохід.

З чого починається розкрутка будь-якого облікового запису в інстаграмі? У багатьох, з питання, як "накрутити лайки в інстаграм". І це вірно, адже головне привернути аудиторію, а відповідно увагу як користувачів, так і потенційних клієнтів. Як виявилося, "накрутити інстаграм лайки" можна зовсім різними способами. Найпростіший спосіб - це купити лайки інстаграм, але є і безкоштовні способи, якими користуються деякі користувачі, вони більш затратні за часом і менш ефективні, але вони існують.


Сьогодні ж хочеться поговорити саме про різні способи, почавши з того, як саме і де краще, а також вигідніше "купити лайки в інстаграм", якщо все ж таки готові віддавати "гроші за лайки в інстаграм". Існує вже досить багато майданчиків, які пропонують послугу купівлі лайків, деякі з них працюють нещодавно, інші займаються цим професійно і досить давно. Вартість подібної послуги в Україні приблизно така сама, як і по всьому світу. На що слід звернути увагу перед тим, як вкладати свої кровні в подібну покупку:


– Рейтинг сайту та відгуки клієнтів (у сумлінних продавців даної послуги, обов'язково є обидва ці показники);

- Час виконання замовлення (воно зазвичай обговорюється);

– Можливість вибору аудиторії тих, хто виконуватиме це завдання (країна, вік, кількість передплатників) та їх обмеження.

Власне цього буде достатньо, щоб не помилитися з вибором майданчика, якому ви довірите "накрутити лайки інстаграм" і тим самим підвищити відвідуваність своєї сторінки, а також привабливість для рекламодавця.


У тепер трохи про те, як безкоштовно і самостійно отримати “лайки інстаграм накрутка” яких, буде повністю залежати від вашого часу, докладених зусиль та обраного методу досягнення поставленої мети. І тут також є кілька варіантів такий раскрутки:

- Це послуги з безкоштовного обміну лайками в інстаграмі;

– отримання лайків за виконання завдань;

- Підписка на найпопулярніші облікові записи, яка дає одні з найвищих показників, при цьому таким способом можна отримати не тільки лайки, а й нових передплатників;


- Залишення коментарів на сторінках популярних блогерів.

Є й інші способи, але вони менш популярні та ефективні.

Отже, бачимо, що “лайки інстаграм” можна отримати у різний спосіб. Вибирати доведеться вам, хочете можете "купити лайки інстаграм", з іншого боку сторони можна спробувати самостійно розкрутити свій аккаунт і отримати "лайки інстаграм накрутка" яких не вимагатиме фінансових вкладень.

У будь-якому обраному вами способі будуть свої переваги і недоліки, тому наостанок хочеться побажати удачі і більше довгоочікуваних лайків у ваших блогах.