Як отримати 10000 переглядів на Ютуб через рекламу?

Як отримати 10000 переглядів на Ютуб через рекламу?

Функція YouTube Boost – це платний варіант просування, що дозволяє творцям підвищити доступність своїх відео для більш широкої аудиторії. Просування відео на YouTube може допомогти збільшити кількість переглядів, залучення і, зрештою, розширити ваш канал. Ось як це працює:


Виберіть відео, яке хочете підвищити: на своєму каналі YouTube виберіть відео, яке хочете підвищити, та натисніть кнопку «Просувати».


Виберіть цільову аудиторію. Ви можете налаштувати націлення свого відео на певну аудиторію на основі демографічних даних, інтересів та поведінки.


Встановіть свій бюджет: встановіть бюджет для просування вашого відео та виберіть, як довго ви хочете, щоб просувалася акція.


Виберіть формат реклами: ви можете просувати своє відео як рекламу TrueView In-Stream, яка відтворюється до, під час або після інших відео, або як рекламу Discovery, яка з'являється на головній сторінці YouTube, у результатах пошуку та пов'язаних з ними матеріалах. ролики.


Запустіть свою кампанію: після того, як ваша кампанія налаштована, її буде перевірено YouTube, перш ніж вона буде запущена. Як тільки його буде запущено, ви зможете відслідковувати ефективність підвищення відео в аналітиці Студії YouTube.


Відстежуйте та коригуйте свою кампанію: стежте за ефективністю підвищення відео та вносите корективи за необхідності. Ви можете налаштувати націлення, бюджет та формат реклами у будь-який час, щоб оптимізувати свої результати.


Просування відео на YouTube – чудовий спосіб підвищити його видимість.